Varukorg

FUNKISKÖK
0

Vanliga Frågor

Går det att beställa endast luckor- och lådfronter till ett befintligt kök?

Nej, vi gör bara luckor och lådfronter till våra egna kompletta moduler. Ta gärna kontakt med din lokala snickare som säkert kan hjälpa dig.

Kan jag beställa ett helt nytt kök i Lilla Funkiskök?

Ja med våra moduler kan du själv komponera ihop ett kök efter ditt behov. Vill du ha planeringshjälp och mer personlig service hänvisar till www.funkiskok.se där du kan boka ett möte i något av våra showroom.

Kan jag få planeringshjälp?

Lilla Funkiskök fokuserar på mindre, enklare beställningar som inte behöver så mycket planering. För kompletta kök med personlig rådgivning hänvisar vi till Funkiskök.

Kan man beställa skåp i specialmått?

Nej det kan man inte. Vårt koncept bygger på ett modulsystem med fasta mått för att man enkelt ska kunna bygga vidare eller senare byta ut vid behov.

Monterar ni köken?

Nej, vi levererar endast köksmodulerna komplett monterade. På vår hemsida kan du hitta mycket bra information om montering, målning och skötsel. Känns det klurigt kan din hantverkare hjälpa dig.

Kan ni hjälpa till att renovera mina köksskåp?

Att bevara och renovera sitt befintliga kök är något vi försöker att uppmuntra. Ofta kan din lokala snickare hjälpa till i sådant projekt. Lilla Funkiskök fokuserar endast på modulproduktion.

Vad kostar era moduler?

Alla priser finns i vår webshop.

Vilka vitvaror kan jag använda?

Under INSTRUKTIONER finns en rubrik som heter VITVARUGUIDE. Där hittar du samtliga mått.

Hur levereras köken och vad kostar det?

Modulerna skickas på pall med och priset för frakten blir därför samma för 1 modul som för 4 st som fyller en pall. Det är viktigt att ha detta i åtanke vid beställning. Kunden betalar alltid självkostnadspris för detta. För större ordrar och kompletta kök hänvisar vi till Funkiskök.
Vi erbjuder inte inbärning.

Du hittar exempelpriser under rubriken TRANSPORT.

Hur betalas köket?

När du har klickat hem dina moduler i webshopen kommer du få en faktura skickad till din mail. Där kommer även fraktkostnad samt leveransvecka stå angivet. När du betalt fakturan börjar dina moduler tillverkas och ordern är nu bindande.

Levererar ni kök utanför Sverige?

Vi levererar i dagsläget till Sverige och Danmark.

Vad är det för material i luckorna?

Vi har valt att arbeta i svanenmärkt MDF samt furufanerad furulamell tillverkat av massivt trä till serien Modul. Dessa material håller över tid och går att renovera och måla om flera gånger vid behov, men utan att riskera att det slår sig.