Varukorg

FUNKISKÖK
0

Fyra steg från order till leverans.

1. Lägg din order i vår webshop. (Vi kan för tillfället leverera till Sverige och Danmark).
Kontrollera att du fått med alla eventuella täcksidor eller sockellister på de moduler som kommer stå med synlig sida i rummet.

2. Välj om du vill hämta modulerna själv på snickeriet i Malmö eller få de hemskickade till valfri adress. Fraktkostnaden tillkommer och läggs på fakturan. Läs mer om frakt under TRANSPORT.

3. Klicka på Slutför köp. Du kommer snart att få en faktura skickad till din mail. Där kommer även fraktkostnad samt leveransvecka stå angivet. När du betalt fakturan börjar dina moduler tillverkas och ordern är nu bindande. Läs mer om våra Köp-och leverans villkor.

4. Leverans sker vanligen inom fyra (4) till åtta (8) veckor efter att du erhållit din orderbekräftelse. Beräknad leveransvecka framgår på fakturan.

När dina moduler står klara för leverans kommer du att få ett sms från transportbolaget där du ombeds bekräfta leveransdag. Därefter tar det 1-5 dagar för frakten att nå fram till dig.

Om du valt att hämta själv i Malmö görs detta fredag kl 12-16 i angiven leveransvecka. 

Transportkostnader

Modulerna skickas på pall med NTEX och priset för frakten blir därför samma för 1 modul som lastas på pall som för 4 st som fyller en pall. Det är viktigt att ha detta i åtanke vid beställning. Kunden betalar alltid självkostnadspris för detta. Vi erbjuder 1-7 moduler i ett köp. För större ordrar och kompletta kök hänvisar vi till Funkiskök.

Exempelpriser för leverans från söder till norr samt till Danmark.

1 pall2 pall
Helsingborg1700 kr2500 kr
Göteborg2000 kr2900 kr
Stockholm2200 kr3300 kr
Sundsvall2500 kr3900 kr
Umeå2600 kr4100 kr
Köpenhamn3100 kr3700 kr

Det går även bra att hämta upp sina moduler själv i snickeriet. Detta val gör man i webshopen. Det går endast att hämta upp modulerna fredagar i angiven leveransvecka mellan kl.12-14 på adress:

Sallerupsvägen 138
212 28 Malmö